Country Cooking

Love for Country Flavour

abcdefghijklmnopqrstuvwxyz#

Biscotti - Cookies

Ecco i biscotti della tradizione austriaca che mi ha insegnato Victoria: tipici del periodo natalizio... ma perfetti per tutte le stagioni!

Recipes of traditional austrian cookies which Victoria taught me: they are tipical of Christmas time... but perfect for all seasons!

Vanillekipferln

Vanillekipferln

  • Ingredienti - Ingredients

    280g farina 00 - flour
    210g margarina - margarine
    110g zucchero a velo -  powdered sugar
    8g zucchero vanigliato - vanilla sugar
    140g  noci grattugiate - grated walnuts

    Metodo - Method

    Impastare tutti gli ingredienti insieme fino ad ottenere un impasto molto soffice. Porlo in frigorifero per almeno 2 ore. dare la forma ai biscotti come nella figura (a piccoli ferri di cavallo). Cuocere in forno caldo ventilato a 160°C fino a quando non avranno rggiunto un colore scuro, circa 15 minuti. Una volta freddi rotolarli in un mix di zucchero a velo e zucchero vanigliato!

    You have to knead all the ingredients together until you have a quiet soft dough. Put it for about 2 hours in the fridge. Now you can form them like you see it on the picture. Turn the stove on – air circulation 160°C. Put the biscuits in for a few minutes until they are getting a light brown tan. Afterwards roll them in a mix of powdered and vanilla sugar!

  • |

    Kokosbusserln

    Kokosbusserln

  • Ingredients

    4 egg whites
    200g powdered sugar
    200g grated coconut
    a dash of lemon’s juice

    Method

    First you have to whisk the egg whites till stiff and add slowly 70g of powdered sugar.
    In another bowl put the rest of the powdered sugar (130g) and the grated coconut together. You have to fold the stiffed mixture in. Add a dash of lemon’s juice and form with a teaspoon little balls. Turn the stove on – top and bottom heat 150°C for ca. 20minutes.

  • |

    Husankrapferln

    Husankrapferln

  • Ingredienti - Igredients

    210g farina - flour
    140g margarina - margarine
    70g zucchero a velo - powdered sugar
    2 rossi d'uovo - egg yolks
    marmellata - jam

    Metodo - Method

    Impastare insieme tutti gli ingredienti fino ad ottenere un impasto morbido. Porlo in frigorifero per almeno 2 ore. Formare delle piccole palline e appoggiarle su un foglio di carta forno. Fatte tutte le palline bucarle al centro con un piccolo cilindro rotondo, per esempio si può utilizzare il manico di un cucchiaio di legno. Cuocere in forno ventilato a 150° per circa 10/15 minuti. Riempire i buchi con la marmellata come si vede dalla figura!

    Mix all the ingredients together and knead them until you have a quiet soft dough. Put the dough in the fridge for a few hours. Form little, round balls and put them on a baking sheet. If you have finished take something with a rounded end, for example the handle of a spoon. As you can see you have to make some little holes into the balls. Before you put them into the stove spread them with one egg. Air circulation 150°C for 10/15 minutes.
    If they’re cool down put some marmalade into the holes!

  • |

    Location

    • Torrazza - Sant'Olcese
      Genova, Italy

    Contatti - Contacts

    • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
    • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

    Seguimi - Follow Me